Σελίδες

Ελληνικά Πανεπιστήμια [Το Κουτί Της Πανδώρας] (video)

Την Τρίτη 9/12/2010 “Το Κουτί Της Πανδώρας” πραγματοποιεί μια εκπομπή για τα Ελληνικά και δημόσια πανεπιστήμια! Πανεπιστήμια που είναι στην χώρα μας και μαθαίνουν καθημερινά τις επόμενες γενναίες Ελλήνων ήθος, μεταφέρουν γνώση, μορφώνουν και προσπαθούν να μυήσουν
Έλληνες όσο το δυνατόν καλύτερα στην Ελληνική παιδεία! Μια παιδεία που κανένας απ’ ότι φαίνεται δεν δίνει δεκάρα τσακιστή. Το
σκηνικό σε όλα τα Ελληνικά πανεπιστήμια, και αυτό που λέω δεν είναι υπερβολή ούτε αυθαίρετη γενίκευση, είναι ένα σκηνικό παρατάξεων ρουσφετιών “γνωστών” και λαμογιών που πιο πολύ θέλουν μια θέση βολεμένη για το μέλλον τους παρά να μορφώσουν ή να ερευνήσουν.



Σωκράτης Δεληβογιατζής-Ελληνικά Πανεπιστήμια [Το Κουτί Της Πανδώρας] from Azer.Zeki on Vimeo.

 Το αντιμετωπίζω καθημερινά όντας φοιτητής το έχετε αντιμετωπίσει οι περισσότεροι που διαβάζετε αυτό το άρθρο! Έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρούμε φυσιολογικό τις παρατάξεις να κάνουν κουμάντο μια ολόκληρη σχολή. Έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρούμε φυσιολογικό τα πράγματα να λύνονται με “γνωστό” και με μέσον.
 Και πάλι καλά που είμαστε μόνο 10 εκατομμύρια σε αυτή την αναθεματισμένη χώρα και όλο και κάποιο μπατζανάκη θα βρούμε να μας παρακάμψει από την γραφειοκρατία και από τις δυσκολίες που το ίδιο το σύστημα βάζει μπροστά στα πόδια του. Πάλι καλά που δεν είμαστε κινέζοι!

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε ένα σύστημα σάπιο και διεφθαρμένο που από όπου και αν το πιάσεις βρωμάει! Και αυτό κύριοι και κυρίες δεν γίνεται μόνο στα πανεπιστήμια αλλά και σε ολόκληρο τον δημόσιο τομέα. Όπου ακούτε δημόσιο είναι σαν να ακούτε την λέξη διαφθορά, σαν να ακούτε την λέξη ρουσφέτι, αρπαχτή και ούτω καθεξής …
Μια εκπομπή από την ομάδα του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη που όπως λέει στον επίλογο της, του ήρθανε εξώδικα και έλαβε τηλεφωνήματα απειλητικά, για το κλείσιμο της εκπομπής του, μέσα από βουλευτές και υπουργούς… Εκεί έχουμε φτάσει λοιπόν σε εκβιασμούς και σε γλοιώδεις ανθρώπους με εξουσία. Ελλάς το μεγαλείο σου!
Κάτι τέτοιοι τύποι είναι στην εξουσία αυτής της χώρας γι’ αυτό και πάμε από το κακό στο χειρότερο! Και αυτό μεταδίδεται σαν μικρόβιο και σαν ιός από πατέρα σε γιο από γιο σε εγγόνι…
Και για να κάνω και ένα ρητορικό ερώτημα… Από ποιους ακριβώς περιμένουμε να πατάξουν την διαφθορά; Από τους ίδιους τους διεφθαρμένους που για να βρεθούν εκεί που είναι έχουν σκοτώσει τον αδελφό τους; (που λέει ο λόγος… Αλλά ξέρω και περιπτώσεις που είναι πραγματικότητα!). Πολλά είπα εγώ σειρά σας λοιπόν να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και να διαμορφώσετε την δική σας προσωπική άποψη περί των θεμάτων διαφθοράς!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

MILAN SOPHIE είπε...

ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Στεγαστικά δάνεια, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

LIGHTSTREAM ©