Σελίδες

Ο ωχαδερφισμός στο πετσί μας


Επειδή διάβαζα ορισμένα θέματα στρατιωτικού χαρακτήρα… όλοι έχετε την εντύπωση πως ένας πόλεμος είναι ένα εύκολο γεγονός… όλοι λέμε θα έχουμε νεκρούς και τραυματίες και κανένας δεν βάζει τον εαυτό του στην θέση του νεκρού ή του τραυματία… Διάβαζα καμιά ώρα και πραγματικά μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι νομίζετε πως ένας πόλεμος είναι σαν το  Call of Duty παιχνιδάκι αμερικανιά που τρως 45 σφαίρες και συνεχίζεις… για λογικευτείτε λίγο, έχουμε πάρει όλοι φόρα και λέμε σενάρια πολέμου και διπλωματικών επεισοδίων λες και γίνονται από την μια μέρα στην άλλη… Μιλάτε με τόση ευκολία για όλα αυτά λες και είναι βιντεοπαιχνίδι… και σαν να μην φτάνει όλο αυτό έτσι με παρωπίδες όπως έχουμε γίνει και έτσι μέσα από το εύκολο πρίσμα μιλάμε για πολέμους και για σκάνδαλα… πολλοί ειδικοί δεν έχουμε γίνει όλοι μας; Όλοι μας ξαφνικά γνωρίζουμε την ατζέντα της Μέρκελ του Ομπάμα και του Σαρκοζί…  Όλοι μας ξαφνικά μάθαμε για την λέσχη Bilderberg και είμαστε δεν ξέρω και εγώ ποιοι… Είναι λες και μας εκμυστηρεύτηκαν τα μυστικά του κόσμου όλου… λες και μας δώσανε το ελιξίριο της ζωής… Όλοι έχουμε δει μερικά ντοκιμαντέρ και νομίζουμε ότι σίγουρα έτσι είναι τα πράγματα λες και στα ντοκιμαντέρ δεν υπάρχει η λέξη προπαγάνδα ή η κατεύθυνση των αναποφάσιστων  μαζών… Όλα αυτά που μαθαίνουμε φυσικά και δεν είναι υποκινούμενα… τα μαθαίνουμε διότι έχουμε έναν μπατζανάκη φίλο εκεί μέσα χωμένο  που μας τα ψιθύρισε…  Μετά από όλα όσα γίνονται εις βάρος μας καθημερινά, παραμένουμε Ελληνάρες μάγκες που τους κάνουμε όλους πέρα  και δεν έχουμε κανέναν ανάγκη… ψωροπερήφανοι που κατέχουμε όλο τον κόσμο στα χέρια μας αρκεί να το θελήσουμε… και ενώ γίνονται όσα γίνονται στην χώρα μας και αντί να σκεφτούμε λογικά και να δούμε επί του πρακτέος τι μπορούμε να κάνουμε αναλωνόμαστε σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας… Ο ωχαδερφισμός έχει περάσει στον τρόπο  σκέψης μας, στον τρόπο που κοιτάμε την καθημερινή πραγματικότητα… Ίσως αυτό να συμβαίνει διότι δεν μεγαλώνουμε μέσα σε στρατιωτικό πόλεμο… Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος του ανάλαφρου σκεπτικισμού μας…
Προσωπική μου άποψη ψάξτε το λογικό μέσα σας και αφήστε τις ιστορίες για τους μυθιστοριογράφους… Δεν είναι λογικό να λέμε όλοι μας με τόση ευκολία και άνεση «ε εντάξει δεν θα είναι εύκολο, θα πεινάσουμε, θα υπάρξουν θύματα…» Δεν είναι λογικό… Καλά είμαστε βολεμένοι στα σπιτάκια πίνουμε το ζεστό καφεδάκι μας και μιλάμε περί πολέμου και θανάτου… για να έρθει να μας χτυπήσει την πόρτα μας, είναι τόσο εύκολο τελικά; Μήπως εγώ το βλέπω λάθος, μήπως εγώ είμαι ο καχύποπτος και ο ανήσυχος; Τα συμπεράσματα φυσικά και είναι για τον καθένα δικά του…
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

MILAN SOPHIE είπε...

ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Στεγαστικά δάνεια, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

LIGHTSTREAM ©