Σελίδες

MANHATTAN (1979) Woody Allen Περί Τηλεόρασης (Video)

Πως θα χαρακτηρίζατε τον Woody Allen; Όπως και να τον χαρακτηρίζατε αυτόν τον μεγάλο καλλιτέχνη, θα έρθω να δώσω ακόμα έναν χαρακτηρισμό και δεν είναι άλλος από τον χαρακτηρισμό «Επίκαιρος». Ο λόγος, για την  ταινία που έχει γράψει και πρωταγωνιστει, μια ταινία πριν από 31 χρόνια…  “Manhattan”. Η δουλειά του έχει να κάνει με την τηλεόραση…
όταν λοιπόν εναντιωθεί σε αυτήν, (αφού θίγετε η κοσμοθεωρία του) και στην πορεία της τα τελευταία τότε χρόνια, βρίσκετε θιγμένος και πάνω σε ένα ξέσπασμά του παραιτείται… Τα επακόλουθα
αναλύονται στο μικρό απόσπασμα που έχω ανεβάσει. Χαρακτηριστικά αναφέρει στους τηλεοπτικούς παραγωγούς να κλείσουν την τηλεόραση και να ανοίξουν φαρμακείο, ότι η TV τρώει τα λευκά κύτταρα του εγκεφάλου μας, με αυτά που προτιμούν και δείχνουν στον κόσμο…(και δεν θα διαφωνήσω!!!). Αν και όλη η ταινία, στο σύνολό της, δεν πραγματεύεται αυτό που θέλω να σας δείξω με το παρακάτω βιντεάκι… είναι μια ταινία που βλέπετε ευχάριστα. Έχει πολλά μηνύματα από το παρελθόν να μεταδώσει  στο σήμερα μιας και δεν φαίνετε να έχουμε μάθει και  πολλά από τα λάθη μας. Έτσι λοιπόν, απ’ όσο μπορώ να καταλάβω δηλαδή, μιας και δεν ανήκω σε εκείνη την γενιά έχουμε μείνει κολλημένοι στα ίδια λάθη και στις ίδιες χαζομάρες. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση της ταινίας, αν και το παρακάτω βίντεο είναι στοχοποιημένο από εμένα διότι θεωρώ ότι έχει πολλά να δείξει.
Καλή προβολή…  


MANHATTAN (1979) 2' With Woody Allen Greek Subs from Azer.Zeki on Vimeo.

Πρωταγωνιστούν: Woody Allen, Diane Keaton, Michael Murphy, Mariel Hemingway, Meryl Streep, και άλλοι...
Σενάριο:Woody Allen, Marshall Brickman.

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία από το site της IMDb
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

MILAN SOPHIE είπε...

ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Στεγαστικά δάνεια, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

LIGHTSTREAM ©